Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'autobús urbà de Cambrils inicia el servei de la temporada d’hivern

Els nous horaris i recorreguts començaran, aquest dissabte 11 de setembre, i només variaran per ajustos puntuals de temps respecte l’any passat

El bus urbà de Cambrils inicia els horaris de la temporada d’hivern demà dissabte 11 de setembre El bus urbà de Cambrils inicia els horaris de la temporada d’hivern demà dissabte 11 de setembre ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 10 Setembre 2021 21:39

El bus urbà de Cambrils inicia els horaris de la temporada d’hivern demà dissabte 11 de setembre. El servei compta amb tres línies que possibiliten l’enllaç des dels barris als punts més generadors de mobilitat: L1 (la zona Llevant), L2 (la zona Ponent) i L3 (la zona centre).

L’horari de dilluns a divendres serà el pràcticament el mateix que la temporada passada exceptuant ajustos de temps puntuals. El servei dels dissabtes serà exactament igual que l’hivern passat. Com sempre, els dimecres al matí, amb motiu del mercadet ambulant, el bus no passarà per les parades Mil·lenari i Passeig Albert.

Tots els horaris i recorreguts es poden descarregar des del web: www.aparcam.cat. També es podran demanar els horaris en els punts habituals: Ajuntament i equipaments municipals, el Patronat de Turisme, a parades urbanes i als mateixos autobusos. A més als usuaris residents que disposen de la targeta T-BUS se’ls facilitarà la informació per correu electrònic.

Obligatorietat de l’ús de la mascareta

Per tal de preservar la seguretat, s’estableix l’obligatorietat de la mascareta per poder fer ús del transport urbà de Cambrils.

Targeta T-BUS per als residents

La targeta de Cambrils T-BUS per a residents permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any. Es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament i té un cost de 10 euros anuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: