Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sabaté obre la porta a construir en el futur un tercer carril al tram sud de l'AP-7 entre Salou i Alcanar

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona celebra la fi dels peatges

Imatge del peatge de Torredembarra, ja obert, l'1 de setembre del 2021 Imatge del peatge de Torredembarra, ja obert, l'1 de setembre del 2021 ELOI TOST / ACN
Mobilitat ACN
Dimecres, 01 Setembre 2021 15:33

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, ha obert la porta a construir "en el futur" un tercer carril al tram sud de l'AP-7 a Catalunya, entre Salou i Alcanar. Aquest segment ja fa quasi dos anys que és gratuït i Sabaté ha reconegut que durant aquest temps el trànsit s'ha incrementat un 30%, si bé ha valorat que "no hi ha una situació de col·lapse". En aquest sentit ha dit que caldrà fer un estudi per veure la intensitat del trànsit a tots els trams alliberats.

El subdelegat ho ha apuntat en una visita al peatge de Torredembarra en el primer dia que els usuaris no han de pagar i ha celebrat l'estalvi d'uns 750 MEUR anuals a Catalunya que suposarà la mesura per a "famílies i empreses".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: