Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La rotonda de l'A-7 a Torredembarra s'alliberarà aquesta nit

La urbanització Brises del Mar d'Altafulla reivindicava la retirada dels "New Jersey", col·locats el 2018

Una veïna desplegant aquesta matinada la darrera pancarta reivindicativa "Reobrint rotonda" mentre les màquines retiraven els blocs de formigó o "New Jersey" Una veïna desplegant aquesta matinada la darrera pancarta reivindicativa "Reobrint rotonda" mentre les màquines retiraven els blocs de formigó o "New Jersey" REOBRINT ROTONDA
Mobilitat Infocamp/ ACN
Dimarts, 31 Agost 2021 08:35

Coincidint amb la gratuïtat i l'alliberament dels peatges de l'AP-7, la rotonda de l'A-7 a Torredembarra s'alliberarà a partir d'aquest dimarts a la nit. Aquesta matinada, uns operaris han retirat els blocs de formigó, coneguts com a "New Jersey", abans que la rotonda sigui alliberada.

Cal recordar que tant l'alliberament de la rotonda com la retirada dels "New Jersey" ha estat motiu d'una llarga reivindicaicó dels veïns i veïnes de la urbanització Brises del Mar d'Altafulla, que demanaven la retirada d'aquests elements, des de la seva col·locació l'any 2018.

Malgrat que la seva instal·lació es va fer per millorar la fluïdesa d'accés a l'autopista, el veïnatge advertia que perjudicaven l'accés al nucli de Torredembarra. Des de llavors, els afectats han protestat amb una trentena de talls de carretera.

Imatge d'arxiu de manifestants en un tall a l'accés a l'autopista AP-7, a l'alçada de Torredembarra en sentit sud, l'1 d'agost del 2019 (Eloi Tost / ACN): 

tall accés AP 7 veïns Brises del Mar

Aquesta matinada, coincidint amb la retirada dels blocs de formigó, els veïns resumien amb una piulada al compte de Twitter "reobrintrotonda" aquests tres anys de reivindicacions: "Bye bye, New Jersei, no veiem a la zona a cap polític fent-se la foto, no són hores per a ells. Tres anys de mentides i sense donar cap explicació o suport als veïns".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: