Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La rotonda de l'A-7 a Torredembarra s'alliberarà la nit del 31 d'agost coincidint amb la gratuïtat de l'AP-7

La urbanització Brises del Mar d'Altafulla reivindicava la retirada dels blocs de formigó, col·locats el 2018

Imatge d'arxiu de manifestants en un tall a l'accés a l'autopista AP-7 a l'alçada de Torredembarra en sentit sud, l'1 d'agost del 2019 Imatge d'arxiu de manifestants en un tall a l'accés a l'autopista AP-7 a l'alçada de Torredembarra en sentit sud, l'1 d'agost del 2019 ELOI TIST / ACN
Mobilitat ACN
Divendres, 13 Agost 2021 14:53

Torredembarra deixarà de tenir peatge de l'AP-7 i blocs de formigó a la rotonda de l'A-7 a partir de la nit del 31 d'agost, tal com han confirmat fonts de la subdelegació del govern espanyol a Tarragona. Es tracta d'una acció reivindicada pels veïns de la urbanització Brises del Mar d'Altafulla, que demanaven la retirada d'aquests elements -també coneguts com 'New Jersey'- des de la seva col·locació l'any 2018.

Malgrat que la seva instal·lació es va fer per millorar la fluïdesa d'accés a l'autopista, els veïns advertien que perjudicaven l'accés al nucli de Torredembarra. Des de llavors, els afectats han protestat amb una trentena de talls de carretera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: