Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mercaderies per l'Interior celebra amb cautela que l'Estat estudiï reduir l'impacte del pas dels trens de mercaderies

La plataforma tarragonina troba excessiu que el ministeri hagi tardat set mesos per licitar un informe inicial

Imatge d'arxiu de membres de la plataforma tarragonina Mercaderies per l'Interior Imatge d'arxiu de membres de la plataforma tarragonina Mercaderies per l'Interior ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Dilluns, 19 Juliol 2021 21:17

La plataforma Mercaderies per l'Interior ha rebut amb satisfacció l'anunci de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, sobre la licitació aquesta setmana d'un "estudi d'alternatives funcionals" que abordi la problemàtica del pas dels trens de mercaderies per diferents municipis de la costa de Tarragona. Tot i així, el portaveu de l'entitat, Eugeni Sedano, ha trobat excessiu que s'hagi trigat set mesos per posar en marxa un informe inicial que, ha recordat, només compta amb una partida pressupostària de 200.000 euros.

Sedano ha remarcat que aquesta és la fase inicial d’un procés llarg que inclou l'elaboració de diversos estudis i projectes abans de la possible execució d'un traçat únic per mercaderies a les comarques del Tarragonès i el Baix Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: