Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona reclama el pas dels trens de mercaderies per l'interior

Tots els grups municipals exigeixen a l'Estat que faci un estudi per un traçat alternatiu

Imatge d'arxiu d'un tren de mercaderies aturat a l'estació de Tarragona Imatge d'arxiu d'un tren de mercaderies aturat a l'estació de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Divendres, 21 Mai 2021 15:14

El ple de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat en la sessió d'aquest divendres una declaració institucional per reclamar a l'Estat el pas dels trens de mercaderies per l'interior. Tots els grups han considerat que amb l'entrada en funcionament del tercer fil hi haurà un increment de combois per l'actual línia que passa pel centre de la ciutat, fet que suposarà un risc per a la seguretat de la ciutadania. Per això, han reclamat a l'Estat que iniciï immediatament l'estudi del traçat alternatiu pel pas de mercaderies, que ja compta amb una partida pressupostària. Alhora, han reclamat un calendari real al Ministeri i el "desenvolupament efectiu i amb celeritat de la construcció del nou traçat".

Aquesta declaració institucional sorgeix de la reunió que van mantenir diferents alcaldes del Tarragonès i Baix Penedès la setmana passada i està previst que els diferents consistoris aprovin mocions en la mateixa línia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: