Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estat construirà un carril bici entre la Via Augusta de Tarragona i Altafulla per l'N-340

El govern espanyol finançarà l'ampliació del pont del Francolí i noves pantalles acústiques vora l'A-7

El govern espanyol assumirà el cost de la construcció del carril bici de Llevant, l’ampliació del Pont del Francolí per unir Ponent amb el centre de Tarragona El govern espanyol assumirà el cost de la construcció del carril bici de Llevant, l’ampliació del Pont del Francolí per unir Ponent amb el centre de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Mobilitat ACN
Dilluns, 03 Mai 2021 21:16

L'Estat finançarà la construcció d'un nou carril bici entre la Via Augusta de Tarragona i Altafulla per l'N-340, l'ampliació del pont del Francolí i la col·locació de pantalles acústiques vora l'A-7. Segons informa l'Ajuntament de Tarragona, aquest és el compromís obtingut divendres en una reunió amb la subdelegació del govern espanyol per concretar la segona fase de cessió de carreteres de caràcter urbà que transcorren pel municipi i encara són de titularitat estatal. L'Ajuntament detalla que els acords es materialitzaran amb la signatura d'un conveni entre ambdues administracions on quedaran fixades les inversions en infraestructures del transport per carretera.

El nou carril bici a la zona de Llevant de la ciutat es construirà entre la rotonda de la Savinosa, a la Via Augusta, i Altafulla. L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha apuntat que el projecte és l'aposta per la mobilitat sostenible "més transformadora que tindrà Tarragona".

De la seva banda, l'actuació del pont del Francolí permetrà ampliar la mobilitat personal, de bicicletes, patinets i vianants. Això, demostra, segons l'alcalde, que hi ha "una voluntat clara d'unir Ponent amb el centre de la ciutat".

Finalment, l'alcalde ha subratllat que la instal·lació de pantalles acústiques vora els nuclis habitats que confronten amb l'autovia A-7 és una reclamació veïnal que el govern municipal va assumir "des del primer moment".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: