Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La flota d'autobusos de l'EMT de Tarragona disposarà de càmeres de videovigilància al juliol

Adjudiquen el subministrament i instal·lació dels dispositius per tal d'incrementar la seguretat als vehicles

imatge d'una càmera de videovigilància a l'interior d'un autobús de l'EMT de Tarragona imatge d'una càmera de videovigilància a l'interior d'un autobús de l'EMT de Tarragona EMT
Mobilitat ACN
Dissabte, 01 Mai 2021 00:51

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha adjudicat el subministrament i instal·lació de dispositius de videovigilància a la flota d'autobusos municipals per tal de millorar la seguretat d'usuaris i treballadors. Al juliol els 70 vehicles disposaran de quatre càmeres que transmetran imatges en temps real al centre de control de la companyia. Les gravacions es conservaran entre 15 i 30 dies. El sistema també integra un polsador de pànic per tal que els conductors puguin donar avís a la sala de control i que es pugui visualitzar la incidència que s'estigui produint. Digittecnic serà l'encarregada d'incorporar el sistema, que també permet detallar l'ocupació del vehicle i controlar-ne l'aforament. El cost és de 124.320 euros.

El president de l'EMT, Jordi Fortuny, ha subratllat que es prenen "molt seriosament la seguretat als autobusos municipals" i ha recordat que, a més, també han incorporat dos nous inspectors. Precisament, arran d'una agressió a un inspector per part de dos individus al gener, l'EMT va iniciar una revisió dels protocols de seguretat amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana. A més, s'està treballant per oferir formacions personalitzades a la plantilla sobre com gestionar "situacions difícils i problemàtiques en el desenvolupament habitual de la seva feina".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: