Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres a l'antiga N-340 a Torredembarra obliguen a fer canvis en les parades de bus a partir del 19 d’abril

També hi haurà afectacions en els accessos a aparcaments i en el servei de recollida d’escombraries

Les obres de l’antiga N-340 (actual passeig de Miramar), que s’iniciaran el pròxim 19 d’abril, comportaran un tall total del trànsit i un seguit d’afectacions a la mobilitat i a les rutes i parades dels autobusos Les obres de l’antiga N-340 (actual passeig de Miramar), que s’iniciaran el pròxim 19 d’abril, comportaran un tall total del trànsit i un seguit d’afectacions a la mobilitat i a les rutes i parades dels autobusos JOSEP CARTANYÀ / ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Divendres, 09 abril 2021 16:32

Les obres de condicionament de l’antiga N-340 (actual passeig de Miramar) en el seu tram, entre el passeig de la Sort i el passeig de l’Estació, que s’iniciaran el pròxim 19 d’abril, amb una durada de vuit mesos, comportaran un tall total del trànsit i, per tant un seguit d’afectacions a la mobilitat i a les rutes i parades dels autobusos urbans i interurbans:

Busos interurbans:

Direcció Tarragona:
Se suprimeix la parada del passeig de la Sort i se substitueix per una nova parada a l’avinguda de Sant Jordi (davant de la farmàcia).

Direcció el Vendrell:
Se suprimeix la parada del passeig de la Sort i es trasllada a l’avinguda de Sant Jordi (davant de l’Escola Antoni Roig). La parada de davant de l’Espai Cultural Sala del Mar (Teatre-auditori), es manté.

Busos urbans:

La parada del passeig de Miramar es trasllada al davant de l’estació de trens.

Busos escolars:

Cada companyia que realitzi transport escolar serà l’encarregada de comunicar els nous emplaçaments, si és el cas.

Canvis en la circulació general i altres afectacions

D’altra banda, el tall del trànsit rodat també comportarà canvis en la circulació general, accessos a aparcaments i recollida d’escombraries.

Per aquest motiu, els vehicles en trànsit tindran indicades les rutes alternatives amb la cartelleria instal·lada amb motiu de l’obra. Es recomana utilitzar la N-340 (variant actual) per al trànsit de pas.

Pel que fa als accessos als pàrquings dissuasius de l’avinguda de Lluís Companys i passeig de la Sort, s’hauran de fer entrant per l’avinguda de Catalunya.

En alguns carrers, se suprimiran places d’aparcament per facilitar la circulació per la zona. Finalment, les bateries de contenidors d’escombraries ubicades en el tram de l’obra es desplaçaran als carrers adjacents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: