Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra permetrà l’aparcament a l’interior de Baix a Mar fins divendres

La mesura es prendrà mentre durin els treballs de pintura al carrer de Joaquim Costa

Es permet l’aparcament a l’interior de Baix a Mar fins divendres, mentre durin els treballs de pintura al carrer de Joaquim Costa Es permet l’aparcament a l’interior de Baix a Mar fins divendres, mentre durin els treballs de pintura al carrer de Joaquim Costa ANNA F. / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Gener 2021 21:00

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra du a terme des d’avui i fins divendres treballs de pintura al carrer de Joaquim Costa (Baix a Mar), en el tram entre el carrer del Comerç i el carrer de l’Alguer.

La Policia Local informa que mentre tinguin lloc aquestes tasques es permetrà l’estacionament a les zones de la part interior del barri, inicialment destinades a càrrega i descàrrega i rotatius.

La previsió és que els treballs de pintura s’allarguin fins al proper divendres 15 de gener i que, a partir del dia 16, les zones d’aparcament retornin a les condicions habituals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: