Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una dotzena de carreteres tallades a causa del temporal de neu al Camp de Tarragona

En total, a la xarxa viària catalana en aquests moments hi ha 39 trams afectats, sumant-hi les carreteres tallades

Equips de la Diputació han treballat tot el dia per restablir la circulació en carreteres secundàries, com aquesta de la Conca Equips de la Diputació han treballat tot el dia per restablir la circulació en carreteres secundàries, com aquesta de la Conca DIPTA.CAT
Mobilitat ACN
Dilluns, 11 Gener 2021 20:37

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que a les vuit del vespre d'aquest dilluns hi havia encara 14 carreteres tallades a causa del temporal Filomena que ha assolat Catalunya durant el cap de setmana. 12 de les 14 vies estan ubicades al Camp de Tarragona. En total, a la xarxa viària catalana en aquests moments hi ha 39 trams afectats, sumant-hi les 14 carreteres tallades, majoritàriament xarxa viària secundària.

L'SCT informa que les vies tallades a la demarcació de Tarragona són la T-231 a Barberà de la Conca, la T-313 a Duesaigües, la T-322 de Vilanova d'Escornalbou a la Torre de Fontaubella, la TV-2014 a Piles, la T-740 a Falset, la TP-7402 a Porrera, la TV-3021 a Rasquera, la TV-3111 a Tivissa, la TV-3223 a Torre de Fontaubella, la T-7333 a la Fatarella, la T-7232 a Vilalba dels Arcs-Batea i la TV-7022 a Morera de Montsant.

A Barcelona hi ha dues vies tallades, la BV-4024 de Bagà a Coll de Pal i la BV-4031 de Castellar de N'Hug al Coll de la Creueta, aquesta a causa del vent.

D'altra banda, l'SCT informa que hi ha una quinzena de trams de la xarxa viària secundària en els quals és obligatori circular amb cadenes i una desena on cal extremar la prudència per la presència de gel a la calçada, principalment a les demarcacions de Tarragona i de Lleida.

A més, cal destacar que cal circular amb molta precaució a la N-260 a la Pobla de Segur on està restringit el pas de camions entre els quilòmetres 309 i 347.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: