Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació intensifica les tasques preventives per minimitzar els efectes del fred a la xarxa viària

El dispositiu, format aquest dies per tres equips, recorre les carreteres per espargir sal en els trams afectats per plaques de gel

El dispositiu, format aquest dies per tres equips, recorre les carreteres per espargir sal en els trams afectats per plaques de gel El dispositiu, format aquest dies per tres equips, recorre les carreteres per espargir sal en els trams afectats per plaques de gel DIPTA.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Gener 2021 20:09

Un dispositiu format per tres equips de les brigades de carreteres de la Diputació de Tarragona treballa aquests dies per minimitzar els efectes de les baixes temperatures a la xarxa viària de la institució a la demarcació. Els equips recorren les carreteres de la xarxa local per espargir sal en els trams de carreteres afectats per plaques de gel amb l’objectiu de garantir la seguretat viària. Està previst, si les condicions climatològiques no canvien, que el dispositiu s’allargui tota la setmana, amb un consum de sal aproximat de 60 tones.

El dispositiu de gestió preventiva està en marxa des del 24 de desembre. S'ha estat treballant fins a dia d'avui amb dos equips d'estesa de fundents a la xarxa de carreteres local de les comarques de la Conca de Barberà, l'Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Priorat, Ribera d'Ebre i la Terra Alta, amb un total de 50 tones de sal utilitzada.

A partir d’aquest dilluns, 4 de gener, s'ha incorporat un tercer equip, que ampliarà les actuacions també a la comarca del Baix Ebre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: