Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern limita la mobilitat a la comarca tota la setmana des de dilluns i fins l'11 de gener

Es manté en 6 el nombre de persones que es podran trobar, amb l'excepció dels festius de Nadal, que s'amplia a 10

matge d'arxiu d'un control de mobilitat dels Mossos d'Esquadra matge d'arxiu d'un control de mobilitat dels Mossos d'Esquadra MARTA LLUVICH / ACN
Mobilitat ACN
Divendres, 18 Desembre 2020 15:25

El Govern manté en 6 el nombre de persones que es podran trobar i l'amplia fins a les 10 els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener, amb un màxim de dues bombolles de convivència. La mobilitat quedarà restringida des d'aquest dilluns i fins a l'11 de gener a l'àmbit comarcal durant tota la setmana, amb l'excepció de si es visiten familiars, es va a una segona residència o un hotel. També es podrà sortir del perímetre de Catalunya per a trobades familiars. Andorra "s'integra" a l'Alt Urgell i la mobilitat es regirà per les mateixes mesures.

El toc de queda es manté entre les 22 h i les 6 matí, amb l'excepció de la Nit de Nadal i Cap d'any, que s'allarga fins a la 1 de la matinada, i la nit de Reis, que es fixa a les 23 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: