Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat adequarà les parades de bus de la C-31 al Vendrell

La proposta contempla la millora de la seguretat de l'accés a les parades, com les de les urbanitzacions Oasis i Vendrell Mar

La parada de bus -en sentit el Vendrell-  té unes escales d'accés des de la urbanització Oasis, però no disposa d'adaptació per a persones amb mobilitat reduïda La parada de bus -en sentit el Vendrell- té unes escales d'accés des de la urbanització Oasis, però no disposa d'adaptació per a persones amb mobilitat reduïda TERRITORI I SOSTENIBILITAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Desembre 2020 14:03

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha confirmat a la Xarxa Vendrellenca que, aquest mes de desembre, s'iniciaran els treballs d'adequació de les parades de bus situades a la C-31, al terme del Vendrell. En concret, s'hi destinarà una partida pressupostària de 42.345,81 euros.

La Xarxa Vendrellenca es va reunir el passat mes d’agost amb responsables de Transports i Carreteres de la Generalitat a la demarcació de Tarragona, per trobar una solució a la parada d’autobús situada a la C31, que dona servei als usuaris de la urbanització Vendrell Mar. En aquesta reunió, els responsables del Govern van presentar-los una proposta per millorar la seguretat del seu accés a les parades, adquirint un comprimís de tirar-lo en davant.

El passat 3 de desembre, l'entitat va rebre l’informe d’inversions en carreteres al Baix Penedès que demanen anualment dins del seu marc de treball i que contemplava la partida pressupostària. Els responsables dels departaments de Transports i Carreteres van indicar que aquesta partida es destinava a la millora de l’accessibilitat de les parades d’autobús al punt quilomètric 136+700, "que són sobre les que fem la demanda situades davant la urbanització l’Oasi". En concret, els responsables van apuntar que ara es treballa amb l’Ajuntament del Vendrell per trobar els terrenys per ubicar les parades.

Des de la Xarxa Vendrellenca confien que aquest treballs estiguin enllestits en breu i, d’aquest manera, "quedi garantida la seguretat dels usuaris per accedir al transport públic".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: