Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit posarà en marxa el Bus Urbà a partir de l'1 de desembre

El Bus Urbà serà gratuït fins el 31 de desembre

L'empresa Plana oferirà el servei de Bus Urbà de Cunit L'empresa Plana oferirà el servei de Bus Urbà de Cunit ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Novembre 2020 20:11

L’Ajuntament de Cunit posarà en marxa, a partir del dia 1 de desembre, el servei de Bus Urbà, tal i com ha anunciat en els darrers dies. Com a novetat, es vol oferir a tota la població de forma gratuïta en el primer mes de servei, és a dir, fins al finalitzar l’any, el 31 de desembre.

El servei, que ha estat adjudicat a l’empresa Plana, compta amb un recorregut adaptat als horaris de tren, també als de l’Institut Ernest Lluch i amb els del CAP Cunit. A més a més, també s’ha portat a terme la integració tarifària amb l’ATM.

Els preus dels títols del bus són 1€ per viatge, 5€ els 10 viatges i 20€ 60 viatges en un mes, que es vendran en el mateix autobús.

El servei cobreix tot el terme i, segons l’estudi de l’AMTU, hi ha una parada a menys de 8 minuts caminant.

                                                            Recorregut del Bus Urbà de Cunit: 

Bus urbà Cunit recorregut

L’inici i el final és a la parada de l’estació de tren, on hi ha instal·lada la marquesina principal. En total, hi haurà 16 freqüències diàries, 4 de les quals arriben a Costa Cunit. El recorregut total es realitza en 45 minuts i l’itinerari que no puja fins Costa Cunit es realitza en 35 minuts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: