Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona rebaixa a 4,5 euros el preu màxim diari dels aparcaments municipals

AMT amplia l'horari de la tarifa nocturna i modifica les tarifes d'abonaments

El canvi de tarifació als aparcaments municipals serà efectiu, a partir de dilluns 7 de desembre El canvi de tarifació als aparcaments municipals serà efectiu, a partir de dilluns 7 de desembre AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 27 Novembre 2020 18:37

Aparcar tot el dia als pàrquings municipals de Tarragona serà un euro més barat a partir del 7 de desembre. El consell d'administració d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha aprovat situar el preu màxim diari en 4,5 euros respecte els 5,5 euros actuals. Aquest import s'aplicarà a partir del minut 122 i estableix el llindar de preu màxim diari que pagaran els usuaris d'aquests aparcaments.

D'altra banda, la tarifa nocturna s'aplicarà entre les nou del vespre i les set del matí, en lloc de fins les sis. També s'han rebaixat les tarifes per als abonaments dels aparcaments municipals amb l'excepció dels pàrquings Tàrraco i Joan XXIII, congelats des de 2013 i "excepcionalment baixos", segons el vicepresident d'AMT, Jordi Fortuny.

El també tinent d'alcalde ha justificat que la rebaixa tarifària s'aplica "gràcies a una gestió eficient dels recursos disponibles" i ha apuntat que "afavoreix l'aparcament de llarga estada". Segons Fortuny, reduir els preus és del tot necessari per "garantir la correcta mobilitat dels ciutadans de Tarragona i d'aquells que venen de fora, des d’un punt de vista de servei públic". I ha afegit: "Som ciutat 30 i volem una ciutat sostenible. I això passa, també, per facilitar l'aparcament als usuaris".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: