Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres de condicionament de la C-51 a Vilardida arriben a la recta final

El delegat del Govern, Òscar Peris, també visita la intervenció d'emergència feta a la carretera de Picamoixons a causa dels danys del temporal Gloria

Visita a les obres de condicionament de la C-51 a Vilardida (Alt Camp) Visita a les obres de condicionament de la C-51 a Vilardida (Alt Camp) GOVERN.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 14 Agost 2020 19:33

Ja falta menys per la finalització de les obres de condicionament de la C-51 a Vilardida (Alt Camp). El delegat del Govern, Òscar Peris, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat, Trini Castro, i del cap de serveis de Carreteres, Lluís Lacruz, han visitat aquesta setmana els treballs que s’estan duent a terme a la C-51, concretament a la cruïlla de Montferri. Es tracta de la intervenció en un darrer tram de tres quilòmetres que afecta bàsicament els termes de Vila-rodona i Montferri i que ha consistit en l’eixamplament de la carretera i la millora del seu traçat per tal d’afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. Les obres, amb una inversió total de 6,3 milions d’euros, han permès passar dels 6,2 metres d’amplada de via que hi havia fins ara als 10 metres un cop enllestit el condicionament. També s'han millorat alguns revolts i s'ha construït una petita variant de traçat en l'encreuament amb la carretera de Montferri.

La finalització d’aquest darrer tram i la seva obertura al trànsit, prevista per al proper mes d’octubre, suposarà la culminació total d’uns treballs de condicionament de la C-51, des del Vendrell fins a Valls, que es van iniciar el 2009 i que han suposat una inversió total de més de 30 milions d’euros.  Actualment, a banda del tram de Vilardida, també s’estan enllestint els treballs de la rotonda de la Bisbal del Penedès i la reordenació de l’enllaç amb la T-240, una obra que estarà acabada el setembre.

Desperfectes del temporal Gloria

A més de la visita als treballs de condicionament de la C-51, el delegat del Govern també ha visitat l’obra d’emergència feta la carretera de Picamoixons al seu pas pel pont del Francolí a causa de les destrosses ocasionades pel temporal Gloria. En concret s’ha construït una escullera de 3.000 metres cúbics de pedra grossa que ha quedat enllestida avui mateix.

Picamoixons temporal obres

L’aiguat es va endur l’antiga escullera i va ocasionar un despreniment que dificultava l’accés a l’empresa paperera que hi ha a la zona. La intervenció ha suposat una inversió de 400.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: