Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils millora el sistema de seguretat amb la integració dels dispositius de les zones regulades

Aquesta informació dels vehicles se suma a la que aporten les sis càmeres lectores de matrícules que blinden els accessos al municipi

El regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella, i el cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz, amb representants de l'empresa Aphanet El regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella, i el cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz, amb representants de l'empresa Aphanet AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Agost 2020 11:05

L'Ajuntament de Cambrils i l’empresa Alphanet Security Systems SL han arribat a un acord de col·laboració per millorar la seguretat del municipi amb la integració dels dispositius de les zones d’estacionament regulat (gestionats per l’empresa municipal Aparcam) a la plataforma de videovigilància.

D’aquesta manera, les matrícules consultades per agents de les zones blaves i taronges seran incorporades automàticament a la plataforma AlphaDataManaguer, que generarà un avís a temps real a la Policia Local amb la informació i localització del vehicle en cas que aquest estigui inclòs en alguna llista d’interès policial.

Aquesta integració es durà a terme en els propers mesos i permetrà aportar un plus més de seguretat, ja que ampliarà el control de vehicles i la informació que ja estan proveint les sis càmeres lectores de matrícules que blinden els accessos a la població.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: