Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La passera Santa Tecla al riu Francolí torna a estar disponible per a vianants i ciclistes

La passera que uneix les dues ribes per sota del Pont de Santa Tecla de Tarragona va ser arrossegada pels temporals

La passera estarà enllestida entre avui i demà per a tornar a ser utilitzada pels vianants i ciclistes La passera estarà enllestida entre avui i demà per a tornar a ser utilitzada pels vianants i ciclistes AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Juliol 2020 13:21

L’Ajuntament de Tarragona ha tornat a col·locar la passera al riu Francolí que uneix les dues ribes per sota del Pont de Santa Tecla, després que a causa dels temporals fos arrossegada pels arbres, desplaçada del seu lloc original i resultés malmesa.

En paraules del conseller de Territori, Xavi Puig, "es tracta d'una pas útil per a senderistes i passejants que uneix centre i ponent en els recorreguts del riu i l'Anella Verda. Òbviament caldrà treballar molts més punts de trobada i més ambiciosos, però aquest calia recuperar-lo".

Finalitzada la neteja de la llera del riu, la Brigada Municipal ha reparat l’estructura de fusta de la passera Santa Tecla, la netejat i pintat, i entre avui demà estarà enllestida per a tornar a ser utilitzada pels vianants i ciclistes.

La passera a més de connectar els dos marges del riu Francolí, millora la connectivitat dels camins entre el centre i ponent, i és una ruta per fer a peu o amb bicicleta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: