Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus millora l'accessibilitat del camí dels Morts amb una nova pavimentació

Els treballs consistiran en la pavimentació del tram del camí amb formigó

El camí dels Morts forma part d'uns dels itineraris de les Rutes Reus El camí dels Morts forma part d'uns dels itineraris de les Rutes Reus AJUNTAMENT DE REUS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Juliol 2020 17:31

La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus executa aquesta setmana treballs de pavimentació del camí dels Morts, entre el camí de Pedra Estela i el carrer del Cantàbric. Es tracta d'un tram molt transitat tant per veïns com per ciutadans que hi van a passejar o a fer esport, ja que el camí forma part d'uns dels itineraris de les Rutes Reus. D’aquesta manera, amb la nova pavimentació es millorarà l’accessibilitat.

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, afirma que “el govern de Reus inverteix en els camins del terme municipal perquè és invertir en el manteniment del medi natural, però també perquè és invertir en qualitat de vida i en la salut de la ciutadania, i en patrimoni històric de la ciutat”.

Els treballs consistiran en la pavimentació del tram del camí amb formigó. Actualment, el tram està molt deteriorat i l'actuació canviarà substancialment la seva imatge i l'accessibilitat per part de la ciutadania. La superfície de camí a pavimentar són 1738,7 metres quadrats amb una llargada de 391 metres lineals i la connexió amb el camí de la Pedra Estela.

Per tal de causar les mínimes molèsties als veïns que tenen l'accés als seus habitatges a través del camí, els treballs s’han previst en etapes. Durant les obres, el camí estarà tallat a qualsevol trànsit a peu, bici o motoritzat. Els veïns ja han estat informats de com podran accedir, segons els dies que duraran les tasques.

Les obres van ser adjudicades a l'empresa Construccions Vinaixa, SA amb un pressupost de 19.691,67 euros ( IVA Inclòs). El projecte es va adjudicar a finals de 2019, però les obres es van ajornar a causa de la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: