Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona posa en funcionament l'aplicació 'Aparcar' per a la zona blava

Se suma, així, als municipis de Reus i Cambrils que ja fan servir aquesta app

Tarragona posa en funcionament l'aplicació 'Aparcar' per a la zona blava Tarragona posa en funcionament l'aplicació 'Aparcar' per a la zona blava CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Juliol 2020 16:02

Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha posat en funcionament l’aplicació 'Aparcar', que permet gestionar les zones d’aparcament regulades de manera àgil i sense necessitat d’anar al parquímetre.

Disponible per a dispositius iOs i Android, 'Aparcar' és una aposta de territori que té la voluntat de facilitar l’aparcament entre els municipis de la demarcació. Ha estat desenvolupada per l’empresa municipal de l’Ajuntament de Reus, Reus Mobilitat i Serveis, i ja s’utilitza a Reus i Cambrils des de 2016, per la qual cosa, els usuaris poden utilitzar-la a qualsevol d’aquests municipis.

A diferència d’altres aplicacions, i en paraules de Jordi Fortuny, vicepresident de l’AMT, “aquest aplicatiu permet, a més, gestionar la càrrega de cotxes elèctrics i fins i tot et guia fins al punt de recàrrega més proper”.

Així mateix, incorpora ja les noves etiquetes de la Direcció General de Trànsit i permet gestionar les sancions des de la pròpia app.

Les funcions de l'app

Entre la resta de funcionalitats, destaquen, que només cal registrar-se una vegada i després ja es pot fer servir sempre que es vulgui. A més, el pagament  es fa pel temps real d’estacionament, sense necessitat de desplaçar-se al parquímetre.

A la vegada, el sistema de geolocalització que incorpora l’app localitza el carrer on s’estaciona i la tarifa corresponent. També permet donar d’alta més d’un vehicle en un mateix compte d’usuari.

L’adopció d’aquesta aplicació és fruit del conveni signat el mes de maig de l’any passat entre els ajuntaments de Reus i Tarragona. Segons Jordi Fortuny, “és una eina feta aquí, en clau territorial, que facilita la mobilitat ciutadana i la gestió sostenible dels recursos”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: