Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’inicia l’horari d’estiu a les zones d’aparcament blaves i taronges de Cambrils

L’increment de demanda de places requereix augmentar la rotació dels vehicles en les zones amb més densitat

Imatge d'arxiu d'un parquímetre de Cambrils Imatge d'arxiu d'un parquímetre de Cambrils ARXIU / REVISTACAMBRILS.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Juliol 2020 10:36

Les zones d’estacionament regulat de Cambrils iniciaran aquest 1 de juliol l’horari d’estiu. Algunes de les zones blaves i taronges del municipi s’activaran o modificaran l’horari de l’1 de juliol al 15 d’octubre amb l’objectiu d’augmentar la rotació dels vehicles en les zones amb més demanda d’aparcament, especialment en els eixos comercials i costaners.

Durant l’estiu el municipi de Cambrils presenta un augment important dels desplaçaments, els comportaments de mobilitat canvien i augmenta la demanda de places d’aparcament. Aquest increment de demanda de places d’aparcament requereix d’augmentar la rotació dels vehicles aparcats en les zones amb més pressió vehicular. 

L’aplicació per mòbil ‘Aparcar’ permet a l’usuari realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament. Amb aquesta possibilitat l’usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei. El municipi també disposa de zones d’aparcament gratuïtes: Corralet 1, Corralet 2, Hort d'en Cuchillo, Molí de les Tres Eres, Font Coberta, Balmes, Mestral i Xalet d'en Bau 2.

Les zones blaves i taronges regulades
 
Com l’any passat, les zones blaves regulades dins del poble són les dels carrers Mossèn Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi, pg. Albert, pg. la Salle, pl. Carles Roig, av. Independència, av. Vidal i Barraquer, c. Verge de Montserrat (adjacent a l’antiga estació FFCC). En aquest cas, de dilluns a divendres, de 10h a 13h i de 17h a 20 h, i dissabtes de 10h a 13 h, excepte festius. Pel que fa a la costa, es regulen de dilluns a diumenge, de 10h a 14 h i de 17h a 22h, i afecta als carrers Pg. la Salle, Parc del Pescador, Regueral, Manuel de Falla, Galceran Marquet, Països Catalans, Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastian Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla Jaume I, pl. Aragó, Hug de Montcada, c/Vinyols, Esteve Anguera, Drassanes, Colom, Mont-roig, Vila-seca, Montbrió, Riudoms, av. del Mar, av. Beethoven, av. Joan XXIII, av. Diputació (des del port fins a la riera de Riudoms).
 
Per últim, respecte a la zona taronja, l’aparcament de l’Ermita estarà regulat de dilluns a divendres, de 10h a 13h i de 17h a 20h, i dissabtes de 10h a 13h, excepte festius. I, els aparcaments d’Horta de Sta. Maria i Xalet del Bau, es regularan de dilluns a diumenge, de 10h a 14h i de 17h a 22h. 
 
 Les zones taronges de l'avinguda Diputació i la zona blava que queda de forma més propera al terme municipal de Salou continuaran inactives.
 
 Mesures de seguretat per raó de la Covid-19
 
Continuant amb les mesures de seguretat, els parquímetres actius es netejaran i desinfectaran de forma regular durant el dia. Per tal d’evitar possibles transmissions, es recomana a la població fer ús del pagament de la zona blava i taronja mitjançant l’aplicació per a dispositius mòbils ‘Aparcar’ App.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: