Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Entren en funcionament les línies d’autobús a les platges de Tarragona

Serà a partir d’aquest dimecres, 24 de juny / S’habilita de nou l’accés davanter i el pagament en efectiu a l’interior dels autobusos

Un bus de l'EMT de Tarragona Un bus de l'EMT de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Juny 2020 16:37

A partir d’aquest dimecres dia 24 de juny, l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) habilita les línies L16, L161 i L162 que uniran el centre ciutat i els barris amb les platges. El servei serà diari i cobrirà la franja horària de les 9.30h a les 20.30h. A més, la L22 allarga el seu recorregut fins al Port Esportiu de Tarragona.

La línia L-16 Centre – Platja Llarga tindrà el seu origen des de la parada  a Pont i Gol (HJ23)  i arribarà fins a la Platja Llarga. Pel que fa a la L-161 Barris Ponent – Platja Arrabassada, aquesta línia tindrà l’origen a la parada Topromi de La Canonja i arribarà fins a  la Platja Arrabassada. Aquesta línia sortirà des de Topromi (La Canonja) i recorrerà Bonavista, Camp Clar, La Granja, Torreforta, el centre de la ciutat i la Platja Arrabassada. Per últim, la L-162 Barris Nord – Platja Arrabassada, tindrà el seu origen des de la parada Botigues de Sant Salvador i arribarà fins a  la Platja Arrabassada, passant per Sant Pere i Sant Pau i el centre de la ciutat.

Entrada per la porta del davant i adquisició del bitllet senzill

D’altra banda, i un cop instal·lades totes les mampares de seguretat de protecció als autobusos, l’EMT torna a habilitar l’adquisició de bitllets senzills a l’interior de l’autobús i l’accés per la porta davantera. En paraules de Jordi Fortuny, president de l’EMT, “la nostra prioritat és garantir que la transacció es faci de la manera més segura possible”. Per aquest motiu, la porta davantera només s’obrirà en cas que alguna persona necessiti adquirir el bitllet senzill. Pel que fa al pagament, es recomana dur l’import exacte per tal d’evitar contactes. Cal recordar, en tot cas, que els conductors duran canvi, com a màxim, de 10 euros. La porta central dels autobusos continuarà obrint-se per accedir al vehicle i es recomana la seva utilització en cas de disposar d’abonament.

Pel que fa a l’aforament, l’EMT manté, pel que fa als vehicles de 12 metres, un aforament màxim de 40 persones, de 23 a 26 persones assegudes (segons el model de vehicle) i 17 persones dempeus. I pel que fa als vehicles articulats de 18 metres s’admetrà un aforament màxim de 70 persones: 44 assegudes i 26 dempeus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: