Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’avinguda de Sant Jordi de Reus reobrirà totalment al trànsit a partir de divendres

La decisió es pren després que s’ha percebut poca afluència de la ciutadania en aquesta zona

Àmbit segur per a vianants de l'avinguda de Sant Jordi a Reus Àmbit segur per a vianants de l'avinguda de Sant Jordi a Reus AJUNTAMENT DE REUS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Juny 2020 13:07

L’avinguda Sant Jordi tornarà a obrir-se al trànsit tot el dia a partir d’aquest divendres 12 de juny. Després dels primers dies de funcionament dels àmbits post-Covid per garantir més seguretat en el passeig dels vianants, s’ha percebut poca afluència de la ciutadania en aquesta zona, per la qual cosa aquest mateix divendres tornarà a la normalitat i els vehicles hi podran circular novament. La mesura s’ha pres després d’analitzar el funcionament d’una proposta que des d’un inici es va definir com a provisional i revisable.

La resta d’àmbits segurs continuaran fins que passin les dues setmanes, és a dir, fins al divendres 19 de juny. Es tracta del Raval de Santa Anna, el tram inicial del carrer de Sant Llorenç i el carrer de l'Escultor Rocamora, que continuaran sent d'ús exclusiu per a vianants cada dia de 18.30h a 21.30h –les hores de més aglomeracions als carrers–. 

Els àmbits segurs es van posar en marxa amb la voluntat que puguin servir com vials per passejar, patinar, perquè els infants puguin jugar, etc. La proposta és fruit del treball de la Comissió d'Entorn Urbà post-Covid19. Un cop passades les dues setmanes, s’avaluarà la situació i es determinarà si s’allarga el període.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: