Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover suprimeix les barreres arquitectòniques del Raval Santa Anna

L'actuació ha consistit en la supressió d'un tram de vorera, que no era prou ample

L'actuació ha consistit en la supressió d'un tram de vorera, que no era prou ample L'actuació ha consistit en la supressió d'un tram de vorera, que no era prou ample AJUNTAMENT D'ALCOVER
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juny 2020 20:57

Els treballs de la primera fase al Raval Santa Anna d'Alcover han quedat enllestits amb l'objectiu de seguir apostant per a l'eliminació de les barreres arquitectòniques als carrers de la vila.

L'actuació ha consistit en la supressió d'un tram de vorera, que no era prou ample pel pas de cadires de rodes, cotxets de nadons i carrets de compres, per tal de deixar tot l'espai al mateix nivell que la calçada i delimitar, amb pilones flexibles, un pas amb amplitud suficient, segur i còmode per a les persones. Com també permet poder arribar, sense cap barrera arquitectònica, al pas de vianants que hi ha davant de la porta de l'Església Nova, que connecta amb seguretat amb el carrer del Rec. 

En una segona fase es preveu ampliar aquesta actuació de supressió de barreres arquitectòniques a la resta del raval.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: