Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell actia la zona blava a partir del dilluns

També s'activarà la zona blava al centre de Coma-ruga

Parquímetre d'una zona blava del Vendrell Parquímetre d'una zona blava del Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 31 Mai 2020 16:38

A partir del proper dilluns 1 de juny s’activarà la zona blava d’aparcament, que va quedar anul·lada a l’inici de l’estat d’alarma fins a nou avís, perquè l’increment progressiu de la mobilitat i la reactivació comercial fan necessari que hi tornin a haver espais disponibles per l’aparcament de rotació al centre de la vila.

D’altra banda, per l’increment de la mobilitat i per garantir espais disponibles d’aparcament de rotació, també s’activarà la zona blava al centre de Coma-ruga amb aquest calendari: Cap de setmana del 6 i 7 de juny,  cap de setmana del 13 i 14 de juny i, a partir del dissabte 20 de juny, cada dia fins acabar la temporada d’estiu.

Per tal que els parquímetres estiguin en correctes condicions d’higiene, l’empresa concessionària PARVEN posarà en marxa un protocol de neteja i desinfecció especial, si bé es recomana utilitzar el servei amb guants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: