Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llum verda al bus urbà que unirà Vila-seca, la Pineda i la Plana

El ple també aprova destinar 10,67 milions d'euros per fer front a l'emergència de la covid-19

L'Empresa Plana ja ofereix l'actual servei de transport interurbà entre La Pineda i PortAventura i entre Cambrils, Salou i la Pineda L'Empresa Plana ja ofereix l'actual servei de transport interurbà entre La Pineda i PortAventura i entre Cambrils, Salou i la Pineda ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Mai 2020 10:01

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca, celebrat telemàticament aquest divendres 29 de maig, el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vila-seca, el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Autoritat del Transport Metropolità de Tarragona i l’empresa T y J Plana, SL per a la millora del transport públic de viatgers per carretera a Vila-seca. Aquest conveni ha de permetre la posada en servei d’un autobús municipal per al transport públic de viatgers.

D'altra banda, el Ple també va acordar per unanimitat augmenta el pressupost municipal en 10,67 milions d'euros per fer front a l'emergència econòmica i social derivada de la crisi sanitària per la pandèmia de la covid-19. Es tracta de l'expedient de modificació de crèdit “més important” de la història del municipi, segons afirmen fonts municipals, i parteix de la “necessitat” de donar una resposta “àgil i eficaç” a la crisi.

Imatge del Ple telemàtic d'aquest divendres 29 de maig: 

Plenari telemàtic Vila seca maig

El plenari municipal també va aprovar la declaració d’inversions financerament sostenibles del pressupost 2020; va aprovar provisionalment la modificació de l’ordenança fiscal número 20 reguladora de la taxa per a la utilització privativa o aprofitament especial del domini públic i va suspendre parcialment l’ordenança reguladora de les autoritzacions per a l’ocupació de la via pública amb tendals, taules, cadires i similars dels nuclis urbans de Vila-seca i la Pineda, mentre duri la vigència de l’aplicació de l’estat d’alarma.

El Ple de l’Ajuntament de Vila-seca va debatre i va aprovar també una moció conjunta presentada per tots els grups municipals per instar al govern espanyoil a respectar l’autonomia municipal i facilitar que les corporacions locals puguin fer front a la crisi social i econòmica provocada per la covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: