Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils instal·la 30 panells informatius perquè els vianants circulin per la seva dreta

Les mesures pretenen facilitar la distància de seguretat de 2 metres per evitar contagis

Els panells pretenen facilitar la distància de seguretat de 2 metres per evitar contagis Els panells pretenen facilitar la distància de seguretat de 2 metres per evitar contagis AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Mai 2020 20:50

L’equip de senyalització de la Policia Local de Cambrils ha instal·lat 30 panells informatius per indicar als vianants que circulin per la seva dreta i mantinguin la distància de seguretat de 2 metres amb altres persones com a mesura de prevenció per evitar contagis.

 L’Ajuntament recomana a les persones que es desplacin a peu pel municipi que caminin per la vorera de la dreta (en voreres estretes) o bé pel costat dret de la vorera (en voreres amples), sobretot en el llocs amb més afluència de gent.

Els panells informatius en català, castellà i anglès s’han instal·lat a les zones més concorregudes com el passeig marítim, l’Avinguda Charles Darwin, l’Avinguda Països Catalans, el Passeig la Salle, el Passeig Albert, el Parc del Pescador i el Parc del Pinaret.

Inspeccions i controls

A més, des de l’inici de la fase 1 les patrulles de la Policia Local han inspeccionat terrasses de bars, restaurants i cafeteries de barris de l’Eixample i del Port. Les primeres inspeccions, de dimarts a divendres, van anar a càrrec únicament de la Policia Local i van servir per fer advertiments sobre els requisits de compliment obligatori.

Aquest cap de setmana ja s’ha portat a terme la primera acció inspectora conjunta coordinada des del Comitè de coordinació del coronavirus amb el Departament de Salut. El dispositiu format pels Serveis d'Inspecció Municipal de Salut i de Via Pública i comandaments i agents de la Policia Local, ha realitzat un total de 49 inspeccions en establiments de bars i restauració amb l’objectiu de garantir l’aplicació de les mesures preventives i preservar la salut de tothom.

Pel que fa a la vigilància del compliment de les restriccions de l’estat d’alarma, aquest maig la Policia Local ja ha fet un total de 69 controls de trànsit, en vies urbanes i interurbanes, i 99 serveis de vigilància de comportament ciutadania, i ha interposat 101 denúncies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: