Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca de Barberà recupera el servei de transport comarcal de viatgers

El Consell Comarcal recorda als viatgers l'obligatorietat de portar mascareta

Aquest dilluns entrarà de nou en funcionament el Servei de transport comarcal de viatgers a la Conca de Barberà Aquest dilluns entrarà de nou en funcionament el Servei de transport comarcal de viatgers a la Conca de Barberà CCCB
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Mai 2020 12:13

El proper dilluns, 18 de maig, entrarà de nou en funcionament el Servei de transport comarcal de viatgers a la Conca de Barberà. Des del Consell Comarcal es recorda que s’hauran de complir les mesures prevenció establertes. Entre aquestes destaca el fet que tots els usuaris hauran de portar obligatòriament mascareta.

Les línies que es posaran en marxa seran: Montblanc-Vilaverd-Lilla, que ofereix servei a la demanda els divendres al matí, trucant al telèfon 669 877 020 (Taxi Carbonell); Forès-Passanant-Belltall-Tàrrega, que dona servei dilluns i dijous (taxi i microbús Josep M. Fabregat Anglès); Belltall-Solivella-Blancafort -la Guàrdia dels Prats-Montblanc, que dona servei de dilluns a divendres, excepte dies festius (Taxi Fabregat); Segura-Savallà del Comtat-Conesa-les Piles-Vallespinosa-Pontils-Seguer-Vallfogona de Riucorb-Llorac i Santa Coloma de Queralt, amb servei a la demanda, de dilluns a divendres, trucant al telèfon 659 498 818 (Taxi Moix); Senan -l’Espluga de Francolí, que dona servei a la demanda,de dilluns a divendres, trucant al telèfon 669 877 020 (Taxi Carbonell); Barberà de la Conca-Montblanc,  que ofereix servei dimarts i divendres (Taxi Carbonell).

D'altra banda, també es recupera la línia Tarragona-Valls-Vilaverd-Montblanc-L’Espluga de Francolí-Vimbodí, que dona servei els divendres (Autocars Plana).

Podeu consultar els horaris del servei en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: