Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació millorarà la carretera de Vilabella a Vila-rodona

La inversió s'apropa als 3 MEUR i les obres es faran el primer trimestre de l'any que ve

Imatge d'arxiu d'un tram de la carretera TP-2031, al seu pas per Bràfim (Alt Camp) Imatge d'arxiu d'un tram de la carretera TP-2031, al seu pas per Bràfim (Alt Camp) ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Divendres, 15 Mai 2020 19:41

La Diputació de Tarragona millorarà la carreteres TP-2031, entre la TV-2034 i la C-51, al seu pas per Vilabella, Alió, Bràfim i Vila-rodona, a l'Alt Camp. El projecte es va aprovar en l'últim ple extraordinari i suposarà una inversió d'uns 3 milions d’euros. Les obres començaran durant el primer trimestre del 2021. En aquesta via s'ampliarà la calçada per garantir la seguretat dels usuaris i reduir el risc d'accidents.

Les obres a la TP-2031 es faran en el tram que va de la TV-2034, que uneix Valls amb Vilabella, i la rotonda amb la C-51. S'ampliarà la calçada fins als 9 metres, amb vorals d'1,5 metres inclosos, es milloraran els revolts i el drenatge, i es construiran cunetes transitables. També es reordenaran les interseccions amb les vies cap a Bràfim, amb el camí a Puigpelat, el camí d'Alió i amb el polígon industrial Alió-Bràfim. En alguns casos es faran rotondes.

D'aquesta manera es reforçarà la seguretat de la carretera per on transiten una mitjana de 2.051 vehicles al dia i és molt utilitzada per ciclistes. En els últims anys s'han produït accidents greus. Els treballs suposen una inversió de 2.997.846,97 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: