Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El servei de bus urbà de Torredembarra mantindrà una sola línia durant tota la setmana

La línia 1 manté les sis expedicions a les 8 h, 9 h, 10 h, 11 h, 12 h i 13 h

 El servei de bus urbà de Torredembarra manté una sola línia, de dilluns a diumenge, en horari de matí El servei de bus urbà de Torredembarra manté una sola línia, de dilluns a diumenge, en horari de matí AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Mai 2020 16:36

El servei de bus urbà municipal de Torredembarra continua afectat per l’actual situació d’emergència sanitària per la Covid-19. En aquests moments, la L2 i el servei de tarda continuen suspesos i es manté en funcionament la línia La 1, de dilluns a diumenge, amb sis expedicions durant el matí, amb sortida a la plaça del Mar (Marítima Nord) a les 8 h, 9 h, 10 h, 11 h, 12 h i 13 h.

Cal recordar que el bus urbà només es pot fer servir per a les activitats permeses durant l’estat d’alarma i amb les mesures sanitàries de seguretat previstes. És a dir, amb ús obligatori de mascaretes, mantenint les distàncies i amb limitacions d’aforament. El servei és gratuït.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: