Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona recuperarà dilluns el gruix de les línies d'autobusos municipals

La xarxa funcionarà amb els horaris habituals d'un dissabte però l'EMT la reforçarà si és necessari

Imatge de l'interior d'un autobús municipal de Tarragona Imatge de l'interior d'un autobús municipal de Tarragona ELOI tOST / ARXIU / ACN
Mobilitat ACN
Dijous, 07 Mai 2020 17:37

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona reprendrà dilluns el servei d'autobusos municipals i posarà en marxa gairebé totes les línies, cada dia de la setmana. Les úniques excepcions seran la L21, L23 i L30, que començaran a funcionar en una fase posterior. El servei funcionarà seguint l'horari habitual d'un dissabte, amb una freqüència de pas d'uns 20 o 25 minuts, aproximadament. L'ús de mascareta al transport públic continuarà sent obligatori. Per tal de prevenir contagis, els autobusos oferiran la meitat dels seients, mentre que els usuaris que viatgin de peu hauran de tenir en compte que només es permeten dues persones per metre quadrat. Si la demanda ho requereix, l'EMT posarà autobusos de reforç.

La L41 a la Zona Educacional serà l'única que funcionarà en horari feiner, per tal de suplir les línies L21 i L23, que encara no entraran en funcionament. El recorregut de la L30, per la seva banda, quedarà garantit amb la L3. D'altra banda, les línies L13 (Escorpí-Pinatell-Entrepins-Monars) i L55 (Mas Pastor – Rodolat del Moro) continuaran funcionant a demanda i segons petició per part dels usuaris.

El president de l'EMT, Jordi Fortuny, assegura que "és important que, en la mesura que sigui possible, anem recuperant els serveis municipals per donar resposta a les necessitats de la ciutadania de Tarragona i el servei de transport públic és, en aquest sentit, un servei important a recuperar". Ara bé, ha afegit Fortuny, "cal que tinguem presents les mesures de prevenció necessàries i respectar-les, pel bé comú".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: