Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La "Gaianada" obliga a tallar la carretera d'accés a Aiguamúrcia

L'Ajuntament ha tallat la carretera TV-2005 en previsió del desbordament del riu Gaià

La carretera TV-2005, d'accés al nucli d'Aiguamúrcia, s'ha hagut de tallar en previsió del desbordament del riu Gaià La carretera TV-2005, d'accés al nucli d'Aiguamúrcia, s'ha hagut de tallar en previsió del desbordament del riu Gaià AJUNTAMENT D'AIGUMÚRCIA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 21 abril 2020 19:00

L'Ajuntament d'Aiguamúrcia ha tallat aquest dimarts la carretera d’accés al nucli d’Aiguamúrcia per tal de mitigar els efectes del desbordament del riu Gaià pel temporal de pluges. Des del consistori es demana "precaució" a les persones que s'han de desplaçar en cotxe.

El riu Gaià, al seu pas per Aiguamúrcia aquesta tarda, pràcticament desbordat: 

Gaianada Aiguamúrcia

Aquesta nova "Gaianada" del riu al seu pas per Aiguamúrcia es produeix tan sols tres mesos després de la que va tenir lloc el passat 22 de gener. Aleshores va ser a causa del temporal Gloria, que va desbordar el riu Gaià al pas pel municipi de Alt Camp. La carretera TV-2005 es va haver de mantenir tallada durant unes quantes hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: