Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona reforça les tres línies d'autobusos amb motiu de l'aixecament parcial del confinament

Es reforçaran les línies que estan funcionant (L71, L72 i L73 diürnes) amb l'objectiu mantenir l'aforament màxim en 15 usuaris

Un autobús de la Línia 71, aturat a la parada de Sant Ramón, durant el període d'estat d'alarma Un autobús de la Línia 71, aturat a la parada de Sant Ramón, durant el període d'estat d'alarma JOSEP CARTANYÀ
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 13 abril 2020 19:15

El conseller i president de l'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona, Jordi Fortuny, ha anunciat aquest dilluins que amb motiu de l'aixecament parcial de les mesures de confinament, "a partir de dimarts 14 d'abril es reforçarà el servei de les tres línies que estan funcionant amb més autobusos, per tal de mantenir l'aforament màxim en 15 usuaris. Continuarem prevenint que no es massifiqui l’autobús i es faran els controls d'aforament". Els horaris i les freqüències seran les mateixes que estan en vigor en aquests moments.

Cal recordar, que estan funcionant les línies L71, L72 i L73 diürnes. La L71 i L72 cobreixen els barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau i passen cada 25 minuts. La L73 cobreix la zona de Llevant amb una freqüència de 45 minuts.

Es continua oferint el servei a la demanda a la resta de barris i zones de la ciutat que no es cobreixen per aquestes tres línies (Ferran, Entrepins, L'Escorpí, Pinatell, Monnars, Rodolat del Moro, Mas Pastor i Urb. Mediterrani).

Els telèfons que l'EMT ha posat a disposició de la ciutadania són els següents: 977 55 11 20, 657 78 47 24, 900 36 51 14 i 977 54 32 44.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: