Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus Transport redueix les freqüències del bus urbà diari com un dia festiu

Les línies L10, L20, L30-32-33 funcionaran tots els dies amb els mateixos horaris que els diumenges i festius

Imatge d'arxiu del bus de Reus Imatge d'arxiu del bus de Reus ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Març 2020 17:32

L'empresa municipal Reus Transport tornarà a reduir aquest dimecres, 25 de març, les freqüències de bus urbà després de l'acord del Comitè d'Emergències de l'Ajuntament de Reus d'aquest dimarts. Com a mesura preventiva per evitar desplaçaments de la ciutadania, evitar i contagis tant entre els viatgers com entre el personal de la companyia, les línies L10, L20, L30-32-33 funcionaran tots els dies amb els mateixos horaris que els diumenges i festius.

Així, els serveis es reduiran de la manera següent. La línia 10, passarà a tenir només un bus, dels dos que tenia; pel que fa a la línia 20, dels tres que sortien ara es passa a dos i la línia 30, segueix amb un bus. Les noves freqüències ja s'informen als usuaris a través dels panells electrònics de les parades i la cartelleria.

Aquesta mesura preventiva s'afegeix a les que ja s'havien doptat fins ara: l’aforament dels busos està limitat a un màxim de 30 persones; el pagament del trajecte només es pot realitzar amb targeta multiviatge i s’han extremat les mesures de neteja i desinfecció diària dels vehicles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: