Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra manté una sola línia de bus als matins, de dilluns a divendres

Només funcionarà la línea L1, amb sis expedicions durant el matí, amb sortida a la plaça del Mar (Marítima Nord)

La L1 és la única línia que es manté en funcionament, durant els matins La L1 és la única línia que es manté en funcionament, durant els matins AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Març 2020 20:39

L’Ajuntament de Torrdembarra ha acordat amb l’empresa prestadora del bus urbà municipal (HIFE) la modificació del servei amb motiu de l’actual situació pel coronavirus. D’aquesta manera s’ha decidit suprimir una de les dues línies, el servei de tarda i dels caps de setmana. D’acord amb això, només es mantindrà en funcionament la línea L1, de dilluns a divendres, amb sis expedicions durant el matí, amb sortida a la plaça del Mar (Marítima Nord) a les 8 h, 9 h, 10 h, 11 h, 12 h i 13 h.

Cal recordar que el bus urbà només es pot fer servir per a les activitats permeses durant l’estat d’alarma i amb les mesures sanitàries de seguretat previstes. El servei és gratuït.

Podeu consultar els nous horaris en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: