Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell, la Pobla i Vilallonga fan controls conjunts de mobilitat de vehicles i persones

L’objectiu és fer complir l’estat d’alarma i frenar el contagi del coronavirus

Control de mobilitat de la Guàrdia Municipal del Morell Control de mobilitat de la Guàrdia Municipal del Morell AJUNTAMENT DE MORELL
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Març 2020 13:34

Amb la finalitat de garantir les restriccions en la mobilitat de vehicles i persones, l’Ajuntament del Morell ha decidit establir controls als principals accessos del Morell. Hi participen efectius dels cossos de Protecció Civil de la Pobla de Mafumet i el Morell, les guàrdies municipals de les dues poblacions i també de Vilallonga del Camp i, de forma puntual i si els serveis els ho permeten, Mossos d’Esquadra.

Els controls, iniciats aquest dissabte, tenen com a objectiu comprovar que els desplaçaments són realment necessaris i estan dins el marc de les excepcions a les restriccions del decret. Tota aquella persona que es desplaci de forma injustificada serà identificada i es valorarà, en cada situació, si cal aixecar acta de denúncia o no. Alhora s’insisteix en la conscienciació de la ciutadania de quedar-se a casa.

Així mateix, i com també es fa en altres punts de Catalunya, als controls es prendrà la temperatura corporal de les persones que s’aturin amb termòmetres d’infrarojos. En cas de detectar alguna persona amb febre s’activaria el protocol habitual, que comporta la comunicació al 061.

Els controls, que se sumen als dispositius de control de camins i altres actuacions que es realitzen periòdicament, es fan de forma aleatòria als municipis de la Pobla de Mafumet, Vilallonga del Camp i el Morell, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: