Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou realitza controls a les carreteres d’accés per tal d’evitar les entrades al municipi

Els Mossos d’Esquadra vigilen els accessos a la població per controlar desplaçaments i moviments de persones

Control els Mossos d'Esquadra en una de les entrades a Salou Control els Mossos d'Esquadra en una de les entrades a Salou AJUNTAMENT DE SALOU
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Març 2020 10:49

Des de divendres, els principals accessos a Salou per carretera es troben vigilats pels Mossos d’Esquadra, per tal d’evitar l’entrada al municipi de persones que vulguin fer estades de cap de setmana a les seves segones residències. La Policia Local realitza, també, rondes de vigilància a l’interior del municipi.

La missió dels cossos de seguretat és garantir que es compleixi el confinament i no hi hagi desplaçaments que propiciïn el contagi del COVID-19, entre la població.

Al respecte, l’alcalde, Pere Granados, demana que “tothom es quedi a casa i que es respectin les ordres que estableix la llei, quant a restricció d’activitats, circulació i movilitat”, ja que “és l’única fórmula eficaç per prevenir la propagació del COVID-19”. El batlle recorda que “la llei ens ordena estar confinats, i, per tant, resten prohibits tant els desplaçaments interiors de població, com desplaçaments a les segones residències”.

Granados insisteix en el fet que “només es pot sortir de forma justificada, en els casos excepcionals i de força major que permeten la llei i les autoritats sanitàries, si volem ser responsables amb la nostra protecció i la dels altres, davant el risc de contagi”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: