Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'EMT valora positivament el nou bus municipal destinat a personal sanitari i serveis essencials

La Guàrdia Urbana de Tarragona controla que els usuaris siguin dels col·lectius laborals que permet l’estat d’alarma per fer front a la pandèmia

Un autobús de la Línia 71, aturat aquest dijous a la parada 'Sant Ramón', del barri de Sant Salvador de Tarragona Un autobús de la Línia 71, aturat aquest dijous a la parada 'Sant Ramón', del barri de Sant Salvador de Tarragona JOSEP CARTANYÀ
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 19 Març 2020 18:22

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha fet una valoració molt positiva del primer dia de la posada en funcionament del nou servei d’autobús especial pels barris de Ponent, Sant Pere i sant Pau i Sant Salvador destinat a treballadors/es del sector de l’alimentació i serveis essencials. “Hem anat atenent a la gent de forma regular. Agraïm a la ciutadania el grau de conscienciació i només l’utilitzin les persones que forçosament han de sortir a treballar”, destaca el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

Per garantir que els usuaris siguin persones que cobreixin sectors essencials, la Guàrdia Urbana controla els usuaris que utilitzen els autobusos municipals. “Només s’ha donat el cas d’una persona que pujava al bus per passejar-se i agents de la policia local l’han fet baixar”, apunta Fortuny.

                                                  Control de la Guàrdia Urbana en un bus: 

Controls busos

Cal recordar que l’EMT ha posat en funcionament aquest matí dues línies L-72 i L-71, que cobreixen els barris de Ponent i Sant Salvador-Sant Pere i Sant Pau respectivament, destinades a facilitar l’accés als llocs de treball de personal que treballen en botigues o supermercats. Un sector laboral que s’afegeix al personal sanitari i que està a càrrec de col·lectius vulnerables que aquests dies utilitzen els autobusos municipals trucant que l’Ajuntament de Tarragona ha posat a disposició de la ciutadania per cobrir els serveis essencials.

“Demanem als tarragonins i tarragonines que siguin responsables, que facin un bon ús dels autobusos municipals perquè el més important en aquests moments és no contribuir a la propagació del coronavirus”, recalca el president de l’EMT. Per aquest motiu, l’aforament dels autobusos està limitat a un màxim de 10 per vehicle.

Els telèfons que l’EMT ha posat a disposició de la ciutadania són: 977 55 11 20; 657 78 47 24; 900 36 51 14 i 977 54 32 44 i a la web de l’EMT

Una empresa xinesa lliura mascaretes als treballadors/es de l’EMT

Per altra banda, una empresa d’origen xinés ha lliurat aquest matí mascaretes entre els treballadors i treballadores de l’EMT.

El president del comitè d'empresa de l'EMT, Toni Chacón, després de recepcionar el material:

mascaretes EMT

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: