Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona tanca l’accés pel Moll de Reus

El tancament és una mesura per assegurar els serveis essencials

El tancament de l'accés al Moll de Reus és una mesura per assegurar els serveis essencials El tancament de l'accés al Moll de Reus és una mesura per assegurar els serveis essencials PORT DE TARRAGONA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Març 2020 21:05

El Port de Tarragona segueix desplegant les accions del seu Pla de Contingències COVID-19 per tal de garantir el funcionament normal de les instal·lacions portuàries. Entre les accions del Pla, hi ha un conjunt de mesures per assegurar el funcionament dels serveis essencials.

En aquest sentit, el Port ha procedit a tancar l’accés pel Moll de Reus per tal de poder reforçar, en cas necessari, l'accés principal per l’Eix Transversal. Aquesta mesura temporal permetrà optimitzar els efectius humans en uns moments en què la prioritat del Port està fixada en la seguretat i la salut de les persones i en el correcte funcionament del Port.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: