Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les zones blaves de Reus seran gratuïtes a partir de dilluns

És una les mesures adoptades per contenir la propagació del Covid-19, que també inclou l'àrea d'aparcament de l'Hospital Sant Joan

La mesura també inclou l'àrea de l'Hospital Sant Joan La mesura també inclou l'àrea de l'Hospital Sant Joan ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 15 Març 2020 13:41

L'Ajuntament de Reus, a través de l'empresa Reus Mobilitat i Serveis, fixarà a partir d'aquest dilluns 16 de març i fins a nou avís, la gratuïtat de totes les zones blaves i les àrees d'aparcament regulades amb parquímetre de la ciutat, incloent l'àrea de l'Hospital Sant Joan.

La decisió s'engloba en el marc de les mesures excepcionals que el consistori pren per prevenir la propagació del Covid-19 i atenent les recomanacions que s'han transmès a la ciutadania de quedar-se a casa i evitar la mobilitat.

D'altra banda, Reus Transport redueix l'aforament dels autobusos municipals a un màxim de 30 persones, i només es pot realitzar el pagament amb targeta multiviatge.

Totes les mesures adoptades per contenir la propagació del Covid-19 es poden consultar en un espai propi que l’Ajuntament té actiu al web municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: