Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Isidre Gavín parlarà de mobilitat al Camp al cicle 'Bon dia Tarragona'

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat pronunciarà una conferència, aquest dimecres 26 de febrer, a les 08:45h, a la Cambra de Tarragona

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat pronunciarà una conferència, aquest dimecres 26 de febrer, a les 8,45h, a la Cambra de Tarragona El secretari d’Infraestructures i Mobilitat pronunciarà una conferència, aquest dimecres 26 de febrer, a les 8,45h, a la Cambra de Tarragona ARXIU / ACN
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Febrer 2020 21:57

Isidre Gavín, secretari d’Infraestructures i Mobilitat, serà a la Cambra, aquest dimecres 26 de febrer,a les 08:45h, per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

Gavín parlarà de 'La mobilitat al Camp de Tarragona'. En el decurs de la seva intervenció explicarà que la posada en servei de la nova variant ferroviària del Corredor Mediterrani ha frustrat expectatives i ha generat molts interrogants. Al mateix temps, és una oportunitat per analitzar on som, pel que fa a la mobilitat de les comarques del Camp Tarragona, amb una visió àmplia per tal de revisar objectius i reptes.

El convidat

Isidre Gavín és Enginyer Tècnic Agrícola per la Universitat de Lleida, Diplomat en la Funció Gerencial de les Administracions Públiques per Esade (FGAP2014), Executive Master in Public Administration-EMPA per Esade, Certificat en la Direcció Estratègica i Gestió de la col·laboració público-privada per Esade.

Ha estat diputat al Parlament de Catalunya, president de la Diputació de Lleida, regidor a l'Ajuntament de Lleida, vicepresident de l'Associació Catalana de Municipis i membre de l'Assemblea de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Des de febrer de 2011 fins el juny de 2018, va ser director general de l'empresa pública Cimalsa, president de la Terminal Intermodal Empordà, SL i membre del Consell d'Administració d'Incasòl, Ferrocarrils de la Generalitat, Aeroports de Catalunya i diferents consells d'administració.

Actualment, des de juliol de 2018, és secretari d'Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, president d’Ifercat, president del comitè executiu de l'Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, president de l'empresa pública Ports de la Generalitat, president de l'empresa pública Aeroports de la Generalitat i vicepresident de Ferrocarrils de la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: