Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca demana que es posin autobusos gratuïts per arribar a l'Hospital Comarcal

La proposta adreçada a la Xarxa Hospitalària Santa Tecla proposa connectar el centre de la vila i els barris marítims del Vendrell amb l’hospital

La Xarxa Vendrellenca proposa uns autobusos que connectin el centre de la vila i els barris marítims amb l'Hospital Comarcal La Xarxa Vendrellenca proposa uns autobusos que connectin el centre de la vila i els barris marítims amb l'Hospital Comarcal ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Febrer 2020 20:36

La Xarxa Vendrellenca ha proposat a la Xarxa Hospitalària Santa Tecla una solució al problema de la connectivitat de l’Hospital Comarcal amb el municipi de Vendrell. La plataforma ciutadana demana que es posi un servei d'autobusos gratuït per a usuaris amb cita prèvia, que connectin el centre de la vila i els barris marítims del Vendrell amb l'hospital.

D'altra banda, la taula de treball de la Xarxa ja va presentar una proposta d’ampliació de l’aparcament de l’hospital al plenari del passat 25 de gener, però van decidir retirar-la després d'escoltar els arguments dels grups municipals, ja que van creure convenient treballar-la una mica més a fons per millorar-la. 

En relació a la petició d'autobusos, la Xarxa Vendrellenca espera una resposta positiva de la Xarxa Hospitalària Santa Tecla, "donat que després de trencar el compromís amb la ciutadania en la millora de l’aparcament, creiem que és el mínim que pot fer".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: