Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'estació de trens de Montblanc tornarà a vendre bitllets, a partir de l'1 de febrer

Mentrestant, l'Ajuntament de Montblanc ha assumit les tasques de neteja prèvies a la reobertura de l'estació

Operaris fent tasques de neteja, aquest dilluns, a l'estació de ferrocarrils de Montblanc Operaris fent tasques de neteja, aquest dilluns, a l'estació de ferrocarrils de Montblanc AJUNTAMENT DE MONTBLAN
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Gener 2020 16:05

La brigada municipal de l'Ajuntament de Montblanc ha realitzat, aquest dilluns, tasques de neteja a les vies del tren al seu pas per la vila, ja que es troben plenes de brutícia. Aquestes tasques s'han realitzat sota la supervisió d'un vigilant d'ADIF.

Malgrat que aquesta és una obligació d'ADIF i no de l'Ajuntament, el consistori s'ha compromès a netejar l'estació. ADIF al·lega manca de personal per poder realitzar aquest manteniment i l'Ajuntament creu que l'estat de les vies del tren no era propi de la gent que en fa ús a Montblanc. A banda de netejar les vies, l'Ajuntament realitzarà els propers dies la neteja de les pintades de les parets de l'estació, a fi d'aconseguir "un espai digne pels montblanquins i usuaris de l'estació".

L'estació tornarà a vendre bitllets

Per altra banda, després de dos anys tancada, el 15 de novembre passat ADIF va posar un vigilant a l'estació de Montblanc, però no van fer operativa la venta de bitllets. Segons l'Ajuntament de Montblanc, "no obstant això, l'1 de desembre RENFE no va voler assumir els compromisos d'ADIF i van tornar a deixar l'estació tancada".

En virtut de l'acord per l'elecció del president del govern espanyol, el partit polític Teruel Existe va condicionar el seu vot favorable a que totes les estacions que s'havien tancat des de feia dos anys es tornessin a obrir i recuperar la venda de bitllets. El president Pedro Sánchez va acceptar aquesta proposta i, per això, les estacions recuperaran la venda de bitllets.

Així, el proper 1 de febrer tornarà a estar oberta la taquilla de venda de bitllets a més d'un vigilant a l'estació de Montblanc durant els set dies de la setmana. I també, en els pròxims dies quedarà instal·lada una màquina de venda de bitllets amb targeta.

L'Ajuntament celebra aquesta decisió i es compromet a mantenir netes les andanes i la plaça d'aparcament per tal de poder tenir una imatge normal de l'estació. Ara bé, l'alcalde, Josep Andreu, demana a la ciutadania un “compromís cívic per tal de poder tenir una estació digne a la nostra vila”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: