Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La demarcació de Tarragona presenta 14 carreteres alterades pel temporal

Hi ha carreteres tallades a la Nou de Gaià, Marçà i Hospitalet de l'Infant per obstables a la via i una desena més tallades per inundació a les Terres de l'Ebre 

Diverses vies han quedat inundades aquest dimarts Diverses vies han quedat inundades aquest dimarts SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT
Mobilitat ACN
Dimarts, 21 Gener 2020 22:01

El temporal Gloria afectava, fins a les nou de la nit d'aquest dimarts, 35 carreteres arreu de la geografia catalana, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. A la demarcació de Girona hi ha sis vies tallades per inundació, a la de Barcelona són tres i a la de Tarragona són sis. A quatre vies més hi ha dificultats per culpa de l'aigua, sense arribar a tallar la via. A més, calen cadenes per la presència de neu a quatre carreteres de Girona i dues de Tarragona, i una via de Girona té restringit el pas de camions. Hi ha dues vies tallades per vent a Barcelona i una a Tarragona i n'hi ha dues a Barcelona i tres a Tarragona tallades per objectes a la via. A banda, en un altra es fa pas alternatiu pel mateix motiu.

A les Terres de l'Ebre, la que presenta la situació més complicada, les vies tallades per inundació són la C-42 a l'Aldea, la C-12 i la T-301 a Tortosa, la TV-3301 a Bot, la TP-3311 a Galera i la TV-3315 a Ulldecona. Es fa pas alternatiu a la TP-3311 a Santa Bàrbara i a la C-12 a Aldover per esllavissades.

A més, la T-202 a la Nou de Gaià, la T-734 a Marçà i la TV-3031 a Tivissa estan tallades per obstacles a la via, mentre que calen cadenes obligatòries a la T-330 a Arnes i a la T-334 a Horta de Sant Joan.

Finalment, la C-44 està tallada pel vent entre Móra d'Ebre i l'Hospitalet de l'Infant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: