Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adif AV licita el projecte per desmantellar la via única entre Vandellòs i Port Aventura

S'eliminarà l'efecte barrera del tram un cop s'ha posat en marxa la variant Vandellòs-Tarragona del corredor mediterrani

Imatge d'arxiu d'un tram de la variant de Vandellòs del Corredor del Mediterrani Imatge d'arxiu d'un tram de la variant de Vandellòs del Corredor del Mediterrani ARXIU / ACN
Mobilitat ACN
Dimarts, 21 Gener 2020 21:23

Adif Alta Velocitat ha licitat un contracte de serveis de consultoria i assistència per redactar el projecte d'execució del desmantellament del tram de via única entre Vandellòs i Port Aventura. El pressupost ascendeix a 99.535 euros i el termini previst és de quatre mesos. D'aquesta manera, indica Adif, es dona compliment a la Declaració d'Impacte Ambiental que preveia la desaparició d'aquest tram i l'eliminació de l'efecte barrera un cop posada en marxa la variant Vandellòs-Tarragona del corredor mediterrani.

El projecte haurà d'incloure el desmantellament de la superestructura de via, el desmuntatge i el trasllat dels pals de catenària i la demolició dels seus massissos de cimentació. En el cas de les estacions, a banda de la via general única es desmuntaran totes les vies d'apartat.

Adif afegeix que aquestes tasques complementaran les que ja es duen a terme per desconnectar els onze passos a nivell que han quedat suprimits per l'entrada en servei de la nova variant i la retirada dels elements susceptibles de ser malmesos o sostrets, com ara els mateixos passos a nivell o el cable de la catenària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: