Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca celebra l'anunci de millores a la parada central d’autobusos

El departament de Transport de la Generalitat va comunicar a l'entitat ciutadana que els treballs es farien durant aquest hivern

Imatge d'arxiu de la parada central de l'estació d’autobusos de Vendrell Imatge d'arxiu de la parada central de l'estació d’autobusos de Vendrell XARXA VENDRELLENCA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Gener 2020 08:09

La Xarxa Vendrellenca ha mostrat la seva satisfacció de saber que aquest hivern està previst que es facin millores a la parada central de l'estació d’autobusos de Vendrell, tal i com els ho va comunicar el departament de Transport de la Generalitat el passat mes de desembre.

Des de la Xarxa recorden que el passat mes d’abril de 2019 van fer pública la seva indignació davant de la "lamentable" situació de la parada central d’autobusos de Vendrell. A la vegada van presentar un escrit a l’Ajuntament de Vendrell demanant que es fessin les necessàries millores a la parada, donat que es una de les portes d’entrada dels visitants.

Aquest expedient presentat per la Xarxa Vendrellenca es va fer arribar a més de l’ajuntament, al departament de Transport de la Generalitat telemàticament. Després de mesos esperant una resposta, el passat mes de desembre l'entitat va rebre un correu electrònic notificant-los que la Generalitat i l’Ajuntament de Vendrell havien arribat a un acord i que al llarg d’aquest hivern es farien els treballs de millora de l’estació.

Per aquest motiu, es mostren satisfets que al final es facin aquestes millores i esperen que abans del març estiguin enllestides, alhora que anuncien que vetllaran perquè es compleixin els acords arribats per part de l’ajuntament amb el departament de Transport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: