Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nou carril bici del Vendrell, seleccionat definitivament pels fons FEDER

Territori i Sostenibilitat resol la subvenció del fons europeu per a la implantació del carril bici que unirà la zona escolar amb l'estació de ferrocarril

El nou carril bici unirà la zona escolar i esportiva -a la imatge- amb l'estació de ferrocarril El nou carril bici unirà la zona escolar i esportiva -a la imatge- amb l'estació de ferrocarril ARXIU / AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Gener 2020 21:21

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha resolt definitivament una subvenció dels fons europeus FEDER a l'Ajuntament del Vendrell per a la implantació d'un carril bici que unirà la zona escolar amb l'estació de ferrocaril, segons publica el DOGC del passat 2 de desembre. En concret, el consistori preveu realitzar una actuació consistent en la implantació d’un carril bici i els seus accessos entre la zona escolar i esportiva (avinguda del Camp d’Esports) i l’estació de ferrocarril (avinguda de Jaume Carner), que serà cofinançada mitjançant una subvenció FEDER per al foment de l’execució d’actuacions de vies ciclistes dels ens locals.

Es preveu realitzar l’actuació de forma coherent amb les línies d'acció prioritària en matèria de mobilitat de la bicicleta segons el document de propostes del Pla de Mobilitat Urbana del Vendrell 2015-2020.

Aquest itinerari ciclista preveu una longitud d’uns dos quilòmetres, desenvolupant-se en carril bici i, en alguns trams, en vorera bici, principalment en aquells punts en què per seguretat viària dels ciclistes està recomanat que sigui així (interseccions no regulades per semàfors, rotondes).

Es connectarà el casc urbà del municipi de costat a costat, comunicant l’estació de ferrocarril del Vendrell i l’estació d’autobusos amb l'accés a la via verda que arriba als nuclis de les platges, la zona escolar (equipaments escolars de primària i secundària, centres de formació especial, escola d'idiomes, centres de formació d'adults, centres de formació municipal) i la zona esportiva (pavelló d'esports, piscina municipal, complex esportiu), passant per altres equipaments d’interès, com són els Jutjats, i a prop d’altres, com les instal·lacions de la Seguretat Social i l'Eina (Edifici Camí Reial).

L'import total de la despesa és de 491.157,13 euros i el cofinançament de l'actuació a través de la subvenció FEDER és de 187.070,99 euros, que correspon al 50% del cost subvencionable (374.141,98 euros).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: