Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les obres del Corredor Mediterrani a Vila-seca causaran talls a les línies R14 i R15 entre el 6 i el 8 de desembre

Renfe preveu un servei alternatiu per carretera

Imatge d'arxiu de la nova variant de Vandellòs del Corredor del Mediterrani Imatge d'arxiu de la nova variant de Vandellòs del Corredor del Mediterrani ARXIU / ACN
Mobilitat ACN
Dimarts, 03 Desembre 2019 18:24

Les obres del Corredor Mediterrani que Adif ha de fer a l'entorn de Vila-seca obligaran a interrompre el servei ferroviari de les línies R14 i R15 entre les dotze del migdia del 6 de desembre i les dotze del migdia del dia 8. En concret la circulació quedarà tallada entre Tarragona i Reus i Renfe ha previst habilitar un servei alternatiu amb autobusos mentre duren els treballs. A l'R14 el trajecte per carretera es farà entre Tarragona i Lleida, ja que a causa de les fortes pluges de finals d’octubre la circulació ja es trobava tallada entre l’Espluga de Francolí i Lleida. En el cas de la línia R15 el recorregut en autocar serà entre Tarragona i Reus i obligarà a modificar alguns horaris.

Renfe ha demanat als usuaris que abans de viatjar consultin els nous horaris per minimitzar l'afectació de les incidències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: