Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ACS es ven el 74% de les concessions a la C-14, la C-15 i quatre peatges a l'ombra més

El grup de Florentino Pérez mantindrà la gestió i operació dels actius a través dels contractes de manteniment

Imatge d'arxiu de la C-14 Imatge d'arxiu de la C-14 ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Dimarts, 26 Novembre 2019 22:13

El grup ACS, a través de la seva filial Iridium, ha venut a Hermes Infrastructure el 74% de les seves participacions a les concessions de la C-15 (Eix Diagonal) i C-14 (Reus-Alcover), així com les de quatre peatges a l'ombra més. En un comunicat, l'empresa de Florentino Pérez confirma que mantindrà la gestió i operació dels actius, mitjançant contractes d'operació i manteniment, i serveis, a través del 26% de les participacions restants. A més, seguirà tenint una "presència molt significativa" en els òrgans d'administració de les societats i la gestió diària de les concessions.

A més de les dues concessions catalanes de la C-15 i la C-14, el grup es ven les participacions a l'autovia de la Manxa, l'autovia de Pinares, l'autovia del Pirineu (Navarra) i la de Santiago-Brion.

Les sis concessions, amb una inversió total de més de 1.100 milions d'euros, tenen un període mitjà de vigència de 19,4 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: